Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/242-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Delicii şi scofeturi: Cocktail de piersici
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 27, Septembrie 2015


De toamnă…
Interviul lunii: Jenő Mihály Bartos
Evaluarea anuală a stării de sănătate - o necesitate
CryoSculpt – criolipoliza, soluţia nechirurgicală de remodelare corporală
Terapia Vojta pentru adulţi
Porţia de sănătate: Strugurii
Munca dăunează sănătǎţii
Delicii şi scofeturi: Cocktail de piersici
Destinaţie culinarǎ: Club 20 Bamboo
Măgura Ocnei, mănăstirea din cer
Prima Şcoalǎ Românească
Viena în sărbătoare
Muzeul Apelor din Fǎlticeni
File de ierbar: Mireas(m)a nopţilor de vară
Locuri de poveste: La Neamţ, în tihna creaţiei
La Izvor…
Palatul Suţu

Delicii şi scofeturi: Cocktail de piersici

 

 

Ingrediente:
2-3 piersici coapte
½ cană iaurt 
1 linguriţă migdale măcinate (sau nuci, la alegere)
3 cuburi gheaţă sfărâmată
1 baton (sau praf) de scorţişoară
1 moţ de frişcă naturală
2-3 biscuiţi simpli
Se curăţă piersicile de coajă şi se îndepărtează sâmburii, apoi se combină cu iaurtul şi migdalele pentru a fi pasate la blender. După ce s-a obţinut o cremă pufoasă, se adaugă cuburile de gheaţă. Cocktail-ul se poate pune într-un pahar înalt şi, pentru o prezentare mai frumoasă (dar şi pentru un parfum mai intens) se introduce în pahar un baton de scorţişoară, a cărui culoare ne aminteşte de ruginiul toamnei. Se garniseşte băutura cu un moţ de frişcă, presărat în ploaie cu biscuiţii măcinaţi fin.

Ingrediente:


2-3 piersici coapte

½ cană iaurt 

1 linguriţă migdale măcinate (sau nuci, la alegere)

3 cuburi gheaţă sfărâmată

1 baton (sau praf) de scorţişoară

1 moţ de frişcă naturală

2-3 biscuiţi simpli

 

 

Se curăţă piersicile de coajă şi se îndepărtează sâmburii, apoi se combină cu iaurtul şi migdalele pentru a fi pasate la blender. După ce s-a obţinut o cremă pufoasă, se adaugă cuburile de gheaţă. Cocktail-ul se poate pune într-un pahar înalt şi, pentru o prezentare mai frumoasă (dar şi pentru un parfum mai intens) se introduce în pahar un baton de scorţişoară, a cărui culoare ne aminteşte de ruginiul toamnei. Se garniseşte băutura cu un moţ de frişcă, presărat în ploaie cu biscuiţii măcinaţi fin.