Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/226-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Delicii şi scofeturi: Frappé cu moţ pudrat
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 26, August 2015


Interviul lunii: Mariana Vatamaniuc, cake designer
Hipertensiunea arterială
O zi de porţelan, cu flori de trandafir
Leacuri din grădină: Roşiile
Delicii şi scofeturi: Frappé cu moţ pudrat
Mănăstirea Cozia
Istoria Statuii cronicarului Miron Costin
Festivalul Gastronomic Ucrainean din Sulina
Hanul Domnesc
File de ierbar: Brocard de roşu, galben sau portocaliu
Locuri de poveste: Bucureştii lui Caragiale
Frumuseţi de lângă noi: Nuferii din Deltă
Muzeul George Enescu din Dorohoi

Delicii şi scofeturi: Frappé cu moţ pudrat

 

Ingrediente: 
2 linguri cafea preparată, dulce, 
200 ml lapte, 
1 lingură cacao, 
1 păstaie vanilie, 
150 frişcă, 
150 g îngheţată vanilie, 
câteva boabe de cafea
Se amestecă laptele cald împreună cu cele 2 linguri de cafea, se adaugă păstaia de vanilie (care va fi desfăcută pe mijloc pentru a elibera aroma) şi apoi se împarte compoziţia în două pahare. 
Se adaugă îngheţata de vanilie moale, în aşa fel încât să nu fuzioneze cu restul conţinutului din pahar. La final, se decorează frappé-urile cu un moţ de frişcă, pudrat cu 1 lingură de cacao şi cele câteva boabe de cafea pentru un parfum discret, specific dimineţilor de vară învăluite-n aburi savuroşi, ce-ţi dau trezirea.

 

Ingrediente: 


2 linguri cafea preparată, dulce, 

200 ml lapte, 

1 lingură cacao, 

1 păstaie vanilie, 

150 frişcă, 

150 g îngheţată vanilie, 

câteva boabe de cafea



Se amestecă laptele cald împreună cu cele 2 linguri de cafea, se adaugă păstaia de vanilie (care va fi desfăcută pe mijloc pentru a elibera aroma) şi apoi se împarte compoziţia în două pahare. Se adaugă îngheţata de vanilie moale, în aşa fel încât să nu fuzioneze cu restul conţinutului din pahar. La final, se decorează frappé-urile cu un moţ de frişcă, pudrat cu 1 lingură de cacao şi cele câteva boabe de cafea pentru un parfum discret, specific dimineţilor de vară învăluite-n aburi savuroşi, ce-ţi dau trezirea.