Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/56-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Zakynthos – Il fiore del Levante
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 11, Aprilie 2014


Carte B 37
Lunca din Mirceşti
Lumină din lumină
Biserica “Sf. Ioan Gurǎ de Aur” de pe Uliţa copilǎriei
Drumul vinului
Pictorul anemonelor
Istoria unui nume: Mǎnǎstirea Nechit
Povestea aurului alb
Muzeul de Etnografie din Vatra Dornei
Încondeierea ouǎlor în tradiţia popularǎ
Frumuseţi de lângǎ noi: Lacul Albastru
Fiesta gusturilor mexicane de la Little Texas
Zakynthos – Il fiore del Levante

Zakynthos – Il fiore del Levante

Agenția de turism Travel 4 You vă recomandă pentru acest sezon estival insula Zakynthos. În primul rând pentru că în acest an vă puțeti scurta drumul de parcurs, având posibilitatea de a opta pentru o cursă charter cu avionul din Iași și în al doilea rând pentru că este o insulă extrem de frumoasă, cu peisaje inedite.
Insula Zakynthos este vestită pentru frumuseţea plajelor sale largi şi nisipoase (din Vassilikos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi şi Alykes) şi pentru broaştele ţestoase Caretta - Caretta, specie protejată de lege. Vegetaţia insulei este bogată şi verde cu plantaţii de măslini, citrice şi păduri de pini. Plajele sunt răsfirate pe coasta de nord, sud şi est, dar cele mai frumoase şi mai întinse se află în sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic.
Renumita plajă cu epava unui vapor (Navagio) este o imagine reprezentativă a insulei în toată lumea şi unul din punctele turistice cele mai vizitate. Deşi iniţial se chema Agios Georgios, această plajă a fost redenumită (Navagio) după naufragiul din 1983 a unui vas ce transporta ţigări de contrabandă. Apele mării au împins epava pe ţărm, iar nisipul a acoperit-o până la jumătate. Este una din cele mai celebre şi fotografiate plaje din lumea întregă, fiind inclusă pe bună dreptate în topul primelor 10.
 Capitala insulei are acelaşi nume, este situată pe coasta de est, într-un golf, şi este centrul comercial şi principalul port al insulei. Oraşul cunoscut în trecut drept “Veneţia Sudului” a fost reconstruit după ce cutremurul din 1953 şi incendiul care i-a urmat a distrus oraşul vechi cu conacele şi clădirile sale elegante, oraşul cel nou încercând să păstreze pe cât posibil stilul veneţian şi bizantin al  oraşului vechi. De asemenea, insula se bucură de un climat de tip mediteranean, cu veri însorite și uscate, în perioada estivală, temperaturile medii fiind cuprinse între 22˚C și 32˚C.
Tarifele încep de la 422 euro/pers/sejur (7 nopți de cazare, 8 zile), pentru o pensiune de 3* cu mic dejun, transport cu avionul din Iași (compania BLUE AIR), transfer aeroport – hotel – aeroport, asistență turistică locală în limba română și taxele de aeroport.
Preturile nu includ:
Excursii opționale și intrările la obiectivele turistice;
Cheltuieli personale, bacșișuri, băuturi și servicii/facilități neincluse în prețul pachetului (în funcție de oferta fiecărui hotel).

 

Iaşi, Piaţa Unirii, Nr. 6
0232.267.796
www.travel4you.ro