office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 54, Ianuarie 2018


7 lecții de … “pareontologie”
Conjunctivita neonatală
Glutenul, benefic sau periculos?
Hipertensiunea arterială
Cariile Dentare
Zâmbetul, medicamentul perfect!
HEILO - sucul 100% natural!
De ce iubim sfleca roşie?
Mănăstirea Mraconia

HEILO - sucul 100% natural!

Despre merele cultivate pe tărâmul Moldovei de Nord se vorbește din timpuri vechi, așa cum povestea și un sătean botoșănean în contextul unui articol din Șezătoarea, revistă de folclor și tradițiuni populare românesti ,ce  data in sec. al XlX-lea. Săteanul de la acea vreme vorbea despre merele văratice, tomnatice și ernatice, toate la fel de aromate și zemoase , descriindu-le ca fiind aurul acestui pământ.


 Din dorința de a continua tradițiunea acestui fruct cultivat pe meleaguri moldovenești, am achiziționat o linie profesională de producție și cu pași mărunți dar siguri aducem în comerț sucul 100% natural comercializat sub marca înregistrată HEILO. Produs prin presare la rece iar apoi pasteurizat,  sucul HEILO este comercializat sub o gamă variată de rețete, începand cu simplul și gustosul suc de mere și continuând cu rețete ce conțin un mix diversificat de fructe si legume.


Fructul de bază în procesarea sucului natural este mărul care, împreună cu celelalte fructe și legume oferă surplusul de vitamine și gustul mult așteptat și căutat de orice iubitor al stilului de viață sănătos.  Accentuând ideea calității, sucurile pe care le producem sunt lipsite în totalitate de aditivi alimentari, conservanți sintetici, concentrate sau adaosuri de apă ori de zahăr. Mai mult decât atât, am reușit ceea ce ne-am propus încă de la început: sa creăm rețeta naturală care conferă sucului o valabilitate garantată de 10 luni !!!


Sucurile HEILO sunt distribuite până în prezent cu avizul Direcției de Sănătate Publică în Botoșani la Popasul Cucorani, Facefood pub, restaurantul La Strada  si in magazinul cu produse naturale La Cătălin din incinta Carrefour – Shopping Center Botoșani. Acestea pot fi comandate și de la sediul fabricii noastre, clienții beneficiind de transport gratuit in raza localității Botoșani pentru un minim de cinci produse cumpărate.


O alta ramură a activității noastre o reprezintă prestarea de servicii prin producerea sucurilor naturale din fructele și legumele clientului. Vă așteptăm să veniți cu propriile fructe și legume la sediul nostru din localitatea Cucorani, judetul Botoșani, iar la final veți pleca cu port-bagajul plin de suc natural.


Produs de societatea Business Management Company SRL din localitatea Cucorani, str. Dr. Arh. Mihail Goilav nr. 7, judetul Botoșani, cu îndeplinirea tuturor standardelor de calitate și igiena impuse prin legislatia națională și cea europeană.