office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Branché Culinar


Bomboane Rafaello de post
Zacuscă cu ciuperci
Salată detox de primavară cu cartofi noi şi somon
Clătite cu fructe de pădure şi iaurt natural
Tarta cu brânză, nuci şi spanac
Turn de ciocolată cu friscă şi căpşuni
Sarmale de post cu ciuperci şi orez
Paella cu fructe de mare

Bomboane Rafaello de post

Ingrediente:  100 g fulgi de migdale, 1 fiolă esență de vanilie, 80 g fulgi de cocos, 1/2 lingurita zahăr vanilat, 3 lingurite zahăr pudră, 400 g lapte de cocos gras


Mod de preparare:

Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă. Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale.


Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița. Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocos.


Dacă reușiți să nu rezistați tentației de a le mânca pe toate deodată, trebuie să știți că se păstrează la frigider, într-o cutie etanșă.


Sursa: retete.unica,ro