office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Branché Culinar


Bomboane Rafaello de post
Zacuscă cu ciuperci
Tarta cu brânză, nuci şi spanac
Turn de ciocolată cu friscă şi căpşuni
Sarmale de post cu ciuperci şi orez
Paella cu fructe de mare

Tarta cu brânză, nuci şi spanac

Ingrediente: aluat pentru tartă, un kg de spanac, 300 g telemea, 3 ouă, 100 ml lapte 100 ml smântână, un pumn de miez de nucă.

Mod de preparare:

Spanacul se spală foarte bine şi se pune cinci minute în apă clocotită. Se scurge, apoi se taie nu foarte mărunt. Aluatul se introduce în forma de copt şi se găureşte din loc în loc cu o furculiţa. Ouăle se bat bine şi se amestecă apoi cu lapte şi smântână, se adaugă spanacul, miezul de nucă şi brânza tăiată cuburi. Se umple forma cu acest amestec şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.