office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Branché Culinar


Bomboane Rafaello de post
Zacuscă cu ciuperci
Tarta cu brânză, nuci şi spanac
Turn de ciocolată cu friscă şi căpşuni
Sarmale de post cu ciuperci şi orez
Paella cu fructe de mare

Turn de ciocolată cu friscă şi căpşuni

Ingrediente:

200 g de ciocolată neagră, 200 ml friscă lichidă, 200 g căpşuni, zahăr pudră, pentru decor.

 

Mod de preparare:

Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune la topit la bain-marie. Între timp, tava mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt şi se toarnă un strat subţire de ciocolată care se întinde cu o spatulă într-un strat nu mai gros de 2 milimetri. Se decupează cu un cuţit în dreptunghiuri sau cu o formă rotundă de metal. Se dă tava la rece pentru 30 de minute. Se bate frişca. Aveţi grijă să fie foarte rece.

Se aşează cu delicateţe straturi de ciocolată întărită cu frişcă şi fructe tăiate mărunt. Se presară cu zahăr pudră şi se servesc imediat.

 

Sursa foto: retetepractice.ro