Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/31-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Capul Verde: locul unde vara este la ea acasǎ
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Descoperă noul site al revistei Branché! www.revistabranche.ro

Branché Nr.7, noiembrie 2013


Umblă iarna pe poteci…
Dubai – bijuteria arhitectonică a Golfului Persic
Capul Verde: locul unde vara este la ea acasǎ

Capul Verde: locul unde vara este la ea acasǎ

Așa cum v-am obișnuit deja, Agenția de turism Travel 4 You vă propune o nouă destinație de vacanță, pe un alt continent, într-o ambianță de poveste. Fie că este vorba de persoanele care simt nevoia unei călătorii diferite, departe de agitația din marile orașe, sau de cei care se află în căutarea plajelor mirifice și a peisajelor exotice, Capul Verde este locul ideal.
CABO VERDE este o țară insulară, un arhipelag localizat în Oceanul Atlantic, la 570 de km de coasta de vest a Africii. Insulele nu sunt foarte verzi însă tradițiile și cultura, plajele superbe, oamenii frumoși și muzica de calitate au făcut din Capul Verde o destinație exotică pe gustul turiștilor din lumea întreagă, care își doresc o escapadă deosebită. Clima în insule este tropicală, cu temperaturi cuprinse între 24 și 29 de grade pe tot parcursul anului.
Totodată, în Insulele Capului Verde găsim plaje excelente cu ape turcoaz, cele mai bune găsindu-se pe Insulele Sal și Boa Vista, unde porțiuni de litoral cu nisip alb și apă puțin adâncă își așteaptă turiștii din întreaga lume, acum și din Romania!
Mai mult, insula SAL, care în portugheză se traduce prin “sare”, este cea mai veche din Capul Verde, formată în urmă cu 50 de milioane de ani în urma exploziei unui vulcan care în prezent este inactiv. Când vă apropiați de insula Sal aveți impresia că aterizați pe o perlă din aur, în mijlocul unui ocean albastru. Nisipul auriu, care pare că acoperă toată insula, a devenit principalul brand turistic al așezării. Dar zonele deșertice și văile uscate ale insulei sunt presărate din loc în loc cu mici oaze pline de verdeață și cu “cicatrici” lăsate de vulcanii care în prezent stau adormiți. Economia asezării s-a dezvoltat aproape exclusiv pe turism, iar numeroase hoteluri de lux și spații de divertisment au fost construite în ultimii ani. Insula se laudă cu 350 de zile însorite pe an, care fac practic din Sal o destinație turistică perfectă pentru iubitorii de plajă și soare în orice perioadă a anului. Vă propunem deci, Insulele Capului Verde, locul unde este vară tot anul!

Tarifele încep de la 759 euro/pers/sejur (7 nopți de cazare, 8 zile), pentru un hotel de 5* cu mic dejun, transport cu avionul (compania TAP PORTUGAL), transfer aeroport – hotel – aeroport, asistență turistică locală în limba engleză.

 

Travel 4 You
Piaţa Unirii, Nr. 6
0232.267.796
www.travel4you.ro