Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/238-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
CryoSculpt – criolipoliza, soluţia nechirurgicală de remodelare corporală
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 27, Septembrie 2015


De toamnă…
Interviul lunii: Jenő Mihály Bartos
Evaluarea anuală a stării de sănătate - o necesitate
CryoSculpt – criolipoliza, soluţia nechirurgicală de remodelare corporală
Terapia Vojta pentru adulţi
Porţia de sănătate: Strugurii
Munca dăunează sănătǎţii
Delicii şi scofeturi: Cocktail de piersici
Destinaţie culinarǎ: Club 20 Bamboo
Măgura Ocnei, mănăstirea din cer
Prima Şcoalǎ Românească
Viena în sărbătoare
Muzeul Apelor din Fǎlticeni
File de ierbar: Mireas(m)a nopţilor de vară
Locuri de poveste: La Neamţ, în tihna creaţiei
La Izvor…
Palatul Suţu

CryoSculpt – criolipoliza, soluţia nechirurgicală de remodelare corporală

 

Criolipoliza este un proces non-invaziv prin care celule de grăsime sunt efectiv îngheţate şi distruse, ajutând la remodelarea zonelor inestetice cu grăsime în exces.
Criolipoliza foloseşte răcirea controlată pentru selectarea şi cristalizarea celulelor adipoase. Acestea sunt distruse treptat şi sunt eliminate natural de organism. In săptămânile şi lunile care urmează, celulele de grăsime care rămân sunt restrânse, remodelând vizibil zona targetată.
 
Diferenţa între alegerea liposucţiei sau a metodele nechirurgicale de remodelare a zonelor cu grăsime este legată în principal de o apreciere realistă a succesului lor funcţie de fiecare persoană în parte.
 
Dacă  liposucţia este singura intervenţie cu rezultate vizibile şi satisfăcătoare atunci când vorbim de o distribuire masivă de piele şi grăsime în exces pe arii largi, tratamentele nechirurgicale precum criolipoliza au efecte uimitoare în cazul celor cu straturi de grăsime nu foarte mari, localizate doar în anumite zone.
 
Zone de tratament
Criolipoliza este indicată persoanelor cu o stare generală de sănătate bună care au depozite localizate de grăsime, dar nu este potrivită celor care suferă de obezitate. Datorită efectului de aspiraţie care însoţeşte îngheţarea şi cristalizarea celulelor adipoase, procesele de metabolism naturale susţin rezultatul de remodelare corporală în mod automat prin eliminarea lor.
 
În plus, tratamentul are efect de întindere a pielii şi permite inclusiv o îmbunătăţire a zonelor afectate de celulită şi vergeturi.
 
Şedinţe  de tratament
 
Şedinţa de tratament durează între 20 şi 40 de minute, fără a necesita perioadă de recuperare. Numărul de şedinţe necesare diferă funcţie de zona sau zonele alese şi de răspunsul la tratament. Dacă în unele cazuri este suficientă o şedinţă pentru efecte vizibile imediat, în altele se recomandă 2-3 şedinţe pe săptămână timp de 4-6 săptămâni.
 
 
Omini Clinic – Iaşi, Str. Grigore Ureche, Nr. 2, Bl. 6 Martie
 
Telefon: 0232.216.260 / 0728.450.098

 

Autor: Doctor Theodor Motruc

 

Criolipoliza este un proces non-invaziv prin care celule de grăsime sunt efectiv îngheţate şi distruse, ajutând la remodelarea zonelor inestetice cu grăsime în exces.Criolipoliza foloseşte răcirea controlată pentru selectarea şi cristalizarea celulelor adipoase. Acestea sunt distruse treptat şi sunt eliminate natural de organism. In săptămânile şi lunile care urmează, celulele de grăsime care rămân sunt restrânse, remodelând vizibil zona targetată. Diferenţa între alegerea liposucţiei sau a metodele nechirurgicale de remodelare a zonelor cu grăsime este legată în principal de o apreciere realistă a succesului lor funcţie de fiecare persoană în parte. Dacă  liposucţia este singura intervenţie cu rezultate vizibile şi satisfăcătoare atunci când vorbim de o distribuire masivă de piele şi grăsime în exces pe arii largi, tratamentele nechirurgicale precum criolipoliza au efecte uimitoare în cazul celor cu straturi de grăsime nu foarte mari, localizate doar în anumite zone. 


Zone de tratament


Criolipoliza este indicată persoanelor cu o stare generală de sănătate bună care au depozite localizate de grăsime, dar nu este potrivită celor care suferă de obezitate. Datorită efectului de aspiraţie care însoţeşte îngheţarea şi cristalizarea celulelor adipoase, procesele de metabolism naturale susţin rezultatul de remodelare corporală în mod automat prin eliminarea lor. În plus, tratamentul are efect de întindere a pielii şi permite inclusiv o îmbunătăţire a zonelor afectate de celulită şi vergeturi. 
Şedinţe  de tratament Şedinţa de tratament durează între 20 şi 40 de minute, fără a necesita perioadă de recuperare. Numărul de şedinţe necesare diferă funcţie de zona sau zonele alese şi de răspunsul la tratament. Dacă în unele cazuri este suficientă o şedinţă pentru efecte vizibile imediat, în altele se recomandă 2-3 şedinţe pe săptămână timp de 4-6 săptămâni. 
 

Omini Clinic – Iaşi, Str. Grigore Ureche, Nr. 2, Bl. 6 Martie 

Telefon: 0232.216.260 / 0728.450.098