Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/77-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Cu flori în păr la ceas de-aniversare
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 12, Mai 2014


Cu flori în păr la ceas de-aniversare
Embolizarea fibromului uterin
În vizitǎ la Muzeul Unirii
Pietrele Doamnei
Casa lui Iorga
Mănăstirea din poiana pustnicilor
Istoria unui nume: Valea Uzului
Cetatea de la Mare
Destinaţie culinarǎ: Frankly
Frumuseţi de lângǎ noi: Apus de soare în Deltǎ
Disneyland Paris – tǎrâmul poveştilor şi al basmelor

Cu flori în păr la ceas de-aniversare

 

Luna cireșilor înfloriți și-a liliacului plin de miresme-mpletite în valuri de fluturi lumină aduce în dar stoluri de raze plăpânde, cu glas de primăvară senină. În cupe de nectar sau roiuri de culori strălucitoare se lasă picuri de speranță în dorul unui colț de poveste (descris de mintea călătoare ori sufletul pătruns de frumos). Şi dacă visul unei luni de primăvară plutește prin aer ademenitor, e semn că trebuie s-atingem înălțimi de cer perlat și creste cu freamăt de infinit.
Când totu-i viață și-armonie pare că e sărbătoare: a florilor de mai bogat, a cântecului de păsări rare, a zorilor de trandafiri aristocrați, a celor care  râd la soare și simt că-i vremea scrisului cu vântu-n plete ori petale albe-n gene negre. Astfel, călătorind prin lume și culegând povești despre natură vreme de-un an, Branché face popas la umbra unei crengi cu podoabă de nea. La ceas aniversar, cu straie noi și hartă de drum, vă îmbiem să ne însoțiți pe alte și alte meleaguri, să mergem prin locuri ce ascund comori uitate de lume și timp, să facem bucurie din tot ce ne-nconjoară, să facem ca din ploaie să răsară versuri și stropi de nectar.
                                                                                                           Luisa Ţuculeanu

Luna cireșilor înfloriți și-a liliacului plin de miresme-mpletite în valuri de fluturi lumină aduce în dar stoluri de raze plăpânde, cu glas de primăvară senină. În cupe de nectar sau roiuri de culori strălucitoare se lasă picuri de speranță în dorul unui colț de poveste (descris de mintea călătoare ori sufletul pătruns de frumos). Şi dacă visul unei luni de primăvară plutește prin aer ademenitor, e semn că trebuie s-atingem înălțimi de cer perlat și creste cu freamăt de infinit.Când totu-i viață și-armonie pare că e sărbătoare: a florilor de mai bogat, a cântecului de păsări rare, a zorilor de trandafiri aristocrați, a celor care  râd la soare și simt că-i vremea scrisului cu vântu-n plete ori petale albe-n gene negre. Astfel, călătorind prin lume și culegând povești despre natură vreme de-un an, Branché face popas la umbra unei crengi cu podoabă de nea. La ceas aniversar, cu straie noi și hartă de drum, vă îmbiem să ne însoțiți pe alte și alte meleaguri, să mergem prin locuri ce ascund comori uitate de lume și timp, să facem bucurie din tot ce ne-nconjoară, să facem ca din ploaie să răsară versuri și stropi de nectar.                                                                                                       

 

 Luisa Ţuculeanu