Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/171-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
De Paști, cu lumină
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 22, Aprilie 2015


Embolizarea fibromului uterin
De Paști, cu lumină
Vaccinarea călătorilor într-o lume în permanentă mişcare
Diabetul gestaţional
În lumea sonetului
Tinerețe fără bătrȃnețe și viață fără de moarte
Frumuseţi de lângǎ noi: Poiana Narciselor
Invitaţie în Maroc: PAȘTE 2015

De Paști, cu lumină

Lumina Ȋnvierii ne ȋnseninează sufletul și-aduce, totodată, pace, alb și soare ȋn natură. Ne ȋnnoim cu fiecare creangă ȋnflorită, bogată, răsfirată la porți de case văruite și gătite; oricare strop trandafiriu lăsat printre copaci, cu verde crud ori auriu scăpat de mii insecte călătoare; salut ȋnălțat cu glas de bucurie și izbȃndă, ce-anunță că Mȃntuitorul a-nviat. Ȋn coșul pregătit cu dărnicie și zăbavă sunt grijile, tristețile uitate-anume sub un nor de-arome aburinde, calde precum pȃinea din cuptor, amestecate cu veșminte roșii de ouă-ncondeiate. 
Lumina care dăruiește viață ȋmprăștie speranță și arde imaterial, se lasă peste oameni, ȋi mȃngȃie cu o chemare. Așteaptă, caută, răspunde. Hristos a ȋnviat!
                                                                                                                       Luisa Ṭuculeanu

 

 

Lumina Ȋnvierii ne ȋnseninează sufletul și-aduce, totodată, pace, alb și soare ȋn natură. Ne ȋnnoim cu fiecare creangă ȋnflorită, bogată, răsfirată la porți de case văruite și gătite; oricare strop trandafiriu lăsat printre copaci, cu verde crud ori auriu scăpat de mii insecte călătoare; salut ȋnălțat cu glas de bucurie și izbȃndă, ce-anunță că Mȃntuitorul a-nviat. Ȋn coșul pregătit cu dărnicie și zăbavă sunt grijile, tristețile uitate-anume sub un nor de-arome aburinde, calde precum pȃinea din cuptor, amestecate cu veșminte roșii de ouă-ncondeiate. Lumina care dăruiește viață ȋmprăștie speranță și arde imaterial, se lasă peste oameni, ȋi mȃngȃie cu o chemare. Așteaptă, caută, răspunde. Hristos a ȋnviat!                                                                                                                     


 Luisa Ṭuculeanu