Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/161-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Destinaţie Culinarǎ: Restaurantul Malva Oro
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 20, Februarie 2015


Diabetologie
Flori de gheață
Interviul lunii: Claudia Maxim
Hepatita C pe înţelesul tuturor
Sǎnǎtatea cavitǎţii bucale în timpul sarcinii
Cheia succesului: un zâmbet frumos și sincer!
Istoria unei statui: Alexandru Ioan Cuza
Ion Borcea, fondatorul oceanografiei românești
Catedrala Munților
Iulia Hǎlǎucescu - portretul unei doamne
O colecție de tradiții și frumos
Destinaţie Culinarǎ: Restaurantul Malva Oro

Destinaţie Culinarǎ: Restaurantul Malva Oro

La Restaurantul Malva Oro vă oferim o atmosferă distinsă, cu o personalitate unică, cele mai delicate meniuri și o servire fără cusur. Ne ocupăm cu atenție deosebită de evenimentul dumneavoastră, pentru că ne dorim ca împreună să-l facem de neuitat pentru toți invitații! Fie ca este vorba de o nuntă, un botez, o petrecere privată sau corporatistă, o aniversare sau o masă festivă de sărbători, o petrecere tematică sau un cocktail, suntem o gazdă memorabilă în orice împrejurare.
Acum, bucatele renumiților nostri bucătari pot ajunge la tine printr-un singur click. Poți comanda în doar câteva minute orice îți poftește inima din meniul nostru. Gustoase și sănătoase, bucate tradiționale românești și italienești sunt un potpuriu care satisfac și cele mai exigente pofte culinare. Meniul este foarte variat, potrivindu-se pentru o masă în familie, o gustare la birou sau o cină romantică. În plus, nu fi surprins când vei găsi și câte o bunătate din partea casei. Să-i spunem efectul ”Malva Oro”. E felul nostru de a-ți ura poftă bună!
Poți alege să îți rezervi o masă prin intermediul formularului nostru online sau sunându-ne direct la numerele de telefon 0746.363.636 şi 0232.222.775.
Restaurant Malva Oro
Str. Anastasie Panu (sub Garanti Bank)
0232.222.775
contact@malvaoro.ro
www.malvaoro.ro

La Restaurantul Malva Oro vă oferim o atmosferă distinsă, cu o personalitate unică, cele mai delicate meniuri și o servire fără cusur. Ne ocupăm cu atenție deosebită de evenimentul dumneavoastră, pentru că ne dorim ca împreună să-l facem de neuitat pentru toți invitații! Fie ca este vorba de o nuntă, un botez, o petrecere privată sau corporatistă, o aniversare sau o masă festivă de sărbători, o petrecere tematică sau un cocktail, suntem o gazdă memorabilă în orice împrejurare.Acum, bucatele renumiților nostri bucătari pot ajunge la tine printr-un singur click. Poți comanda în doar câteva minute orice îți poftește inima din meniul nostru. Gustoase și sănătoase, bucate tradiționale românești și italienești sunt un potpuriu care satisfac și cele mai exigente pofte culinare. Meniul este foarte variat, potrivindu-se pentru o masă în familie, o gustare la birou sau o cină romantică. În plus, nu fi surprins când vei găsi și câte o bunătate din partea casei. Să-i spunem efectul ”Malva Oro”. E felul nostru de a-ți ura poftă bună!


Poți alege să îți rezervi o masă prin intermediul formularului nostru online sau sunându-ne direct la numerele de telefon 0746.363.636 şi 0232.222.775.Restaurant Malva Oro

Str. Anastasie Panu (sub Garanti Bank)

0232.222.775

contact@malvaoro.ro

www.malvaoro.ro