Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/66-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Disneyland Paris – tǎrâmul poveştilor şi al basmelor
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Descoperă noul site al revistei Branché! www.revistabranche.ro

Branché Nr. 12, Mai 2014


Cu flori în păr la ceas de-aniversare
Embolizarea fibromului uterin
În vizitǎ la Muzeul Unirii
Pietrele Doamnei
Casa lui Iorga
Mănăstirea din poiana pustnicilor
Istoria unui nume: Valea Uzului
Cetatea de la Mare
Destinaţie culinarǎ: Frankly
Frumuseţi de lângǎ noi: Apus de soare în Deltǎ
Disneyland Paris – tǎrâmul poveştilor şi al basmelor

Disneyland Paris – tǎrâmul poveştilor şi al basmelor

Mai sunt doar câteva sǎptǎmâni pânǎ la acea zi specialǎ de 1 Iunie pe care cei mici o aşteaptǎ cu atâta nerǎbdare. Desenele animate, plimbǎrile în parc şi prǎjiturile asortate pot fi amânate pânǎ la vara viitoare. Anul acesta îi poţi pregǎti copilului tǎu o suprizǎ cu totul deosebitǎ. Îi poţi aranja o întâlnire cu personajele lui preferate la Disneyland, în Paris. Copilul tǎu poate acum sǎ intre în lumea poveştilor şi a basmelor alǎturi de Mickey Mouse, Pluto, ursuleţul Winnie, Donald şi mulţi alţii. Acum el va face parte din universul mirific pe care l-a vǎzut doar la televizor.

 

Agenţia de turism “Travel 4 You” vǎ oferǎ posibilitatea de a descoperi aceastǎ lume minunatǎ a poveştilor. Momente magice pentru cei mici, emoţii deosebite pentru cei mari, spectacole şi aventuri în familie - toate vǎ aşteaptǎ la Disneyland.

 

Situat la 34 km Est de Paris, Disneyland Paris a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite, dupǎ Tokyo Disney Resort. Complexul cuprinde douǎ parcuri tematice, Disneyland Park deschis în 1992 şi Walt Disney Studios Park deschis în 2002, un centru comercial, districtul de servicii şi divertisment şi şapte hoteluri. Parcul Disneyland este locul de unde cu siguranţǎ veţi pleca având o mulţime de amintiri frumoase, fie cǎ sunteţi copil sau adult. Acesta este împǎrţit în 5 tǎrâmuri de basm. La intrarea în parc se aflǎ personajele din desenele animate care se plimbǎ prin orǎşelul cu cǎsuţe colorate, fac poze cu turiştii şi se joacǎ cu copiii. Urmeazǎ apoi Fantasyland, castelul fermecat unde se aflǎ Frumoasa din Pǎdurea Adormitǎ, Alice în Ţara Minunilor, Pinocchio şi piticii din poveste. Copiii mai curajoşi se pot aventura în zona Frontierland, lumea caselor bântuite, a vestului sǎlbatic, sau în Adventureland, ţara piraţilor, a lui Indiana Jones, Aladin sau Robinson. Ultimul tǎrâm este Discoveryland, unde vǎ aşteaptǎ Jules Verne şi se pot viziona filme 3D.

 

Pachetele turistice sunt special fǎcute pentru a vǎ permite sǎ vǎ bucuraţi din plin de toate atracţiile. Puteţi opta pentru un sejur de 2 sau 3 nopţi de cazare la unul dintre hotelurile Disney. Pe parcursul acestor zile, veţi avea acces nelimitat la cele 2 parcuri şi la cele peste 50 de atracţii pe care le pun la dispoziţie. De la plimbǎrile prin grǎdina în formǎ de labirint din Ţara Minunilor, pânǎ la cursele rollercoaster, copilul tǎu se va distra de minune.  Toate acestea se aflǎ la un zbor de doar 3 ore distanţǎ de casǎ. Odatǎ ajunşi pe aeroport în Paris, veţi putea lua cursa shuttle bus care vǎ duce pânǎ în faţa hotelului pe care l-aţi ales din complexul Disneyland. Iar dacǎ timpul vǎ permite, puteţi oricând sǎ daţi o fugǎ pânǎ la Paris, sǎ vǎ plimbaţi pe Sena sau sǎ admiraţi oraşul din Turnul Eiffel.
Vǎ invitǎm sǎ descoperiţi lumea poveştilor alǎturi de cei dragi !

 

Iaşi, Piaţa Unirii, Nr. 6
0232.267.796
www.travel4you.ro