Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/120-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Fiesta gusturilor mexicane de la Little Texas
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 16, Septembrie 2014


E-atȃta poezie!
Râşca, mǎnǎstirea din calea vulturilor
Rapsodii de toamnǎ pe strada Ralet
Off-Road în Bucovina
Fructele sǎnǎtǎţii
Vârsta copiilor şi sportul
Sfaturi de toamnǎ
O călătorie ȋn timp la Muzeul de Istorie din Onești
Un original dupǎ romantici
Portretul țăranului romȃn intrat ȋn istorie
Comori din Lacul Sfânta Ana
Frumuseţi de lângǎ noi: Cascada Cailor
Sorrento, punctul de start al unei aventuri!
Fiesta gusturilor mexicane de la Little Texas

Fiesta gusturilor mexicane de la Little Texas

 

Bine ai venit la Little Texas!
În singurul restaurant cu specific Tex-Mex din Iași savurează preparate mexicane delicioase, cu o aromă surprinzătoare, care te va purta în atmosfera unui restaurant veritabil din inima Mexicului. De 17 ani respectăm reţetele tradiţionale, pentru ca tu să te poţi bucura de preparate pline de savoare.
Specialităţile noastre mexicane conţin ingrediente speciale și mirodenii Tex-Mex originale, aduse din America. Totul începe cu o tortilla coaptă ușor, umplută în fel și chip cu carne marinată, legume proaspete și orez, servită alături de sosuri aromate și neașteptat de delicioase!
Nachos, Quesadillas, Tacos sau Fajita sunt doar câteva din specialitățile mexicane pe care le poţi savura din meniul nostru. Aroma lor dă dependenţă și te invită să călătorești în lumea gusturilor cu o personalitate unică.
 
Nachos, preparatul mexican vedetă din meniul Little Texas este combinaţia perfectă de chips-uri tortilla făcute în casă, cașcaval topit, roșii, măsline feliate, ceapă și ardei iute. Savurează-l alături de sos Salsa proaspăt, marca Little Texas, pentru o experiență culinară autentică.
Te-am făcut curios? Atunci te așteptăm pe la noi!
 
Hasta la vista!

Bine ai venit la Little Texas!

 


În singurul restaurant cu specific Tex-Mex din Iași savurează preparate mexicane delicioase, cu o aromă surprinzătoare, care te va purta în atmosfera unui restaurant veritabil din inima Mexicului. De 17 ani respectăm reţetele tradiţionale, pentru ca tu să te poţi bucura de preparate pline de savoare.Specialităţile noastre mexicane conţin ingrediente speciale și mirodenii Tex-Mex originale, aduse din America. Totul începe cu o tortilla coaptă ușor, umplută în fel și chip cu carne marinată, legume proaspete și orez, servită alături de sosuri aromate și neașteptat de delicioase!

 


Nachos, Quesadillas, Tacos sau Fajita sunt doar câteva din specialitățile mexicane pe care le poţi savura din meniul nostru. Aroma lor dă dependenţă și te invită să călătorești în lumea gusturilor cu o personalitate unică. Nachos, preparatul mexican vedetă din meniul Little Texas este combinaţia perfectă de chips-uri tortilla făcute în casă, cașcaval topit, roșii, măsline feliate, ceapă și ardei iute. Savurează-l alături de sos Salsa proaspăt, marca Little Texas, pentru o experiență culinară autentică.Te-am făcut curios? Atunci te așteptăm pe la noi! 

 

Hasta la vista!