Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/142-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Iată vin colindători!...
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 30, Decembrie 2015


Iată vin colindători!...
Alergiile la polen și alimente
Cum ne ajută apă să scăpăm de kilogramele în plus?
Porţia de sǎnǎtate: nucile
Toaleta zilnică a cǎţelului tǎu
Delicii şi scofeturi: Turtă dulce de post
Beneficiile terapiei robot asistate la bolnavii cu suferinţe ale aparatului locomotor
Mănăstirea Neamț - un loc ferecat în minuni
Muzeul de icoane pe sticlǎ din Sibiel

Iată vin colindători!...

 

…Şi casa e curată, iar sufletu-mpăcat. E vremea ȋnnoirii și-a clipelor de nea, cȃnd va să ningă pe inimi și străluciri de stea. Privind ȋn urmă, retrăim momente pe care, poate, le-am dorit mai lungi sau altele pe care le dăm uitării; ca și cum am răsfoi o carte, doar că de data aceasta suntem noi ȋn ea. Deși paginile au fost scrise deja, putem avea mereu dorința de-a șlefui un diamant: cu cȃt este mai sculptat, cu atȃt e mai prețios!
Ȋn seara sfȃntă de Crăciun bucuria umple toate casele și viețile. Așadar, colindați, lăudați și vă bucurați de lumina adusă la Nașterea Domnului! 
Luisa Ṭuculeanu

…Şi casa e curată, iar sufletu-mpăcat. E vremea ȋnnoirii și-a clipelor de nea, cȃnd va să ningă pe inimi și străluciri de stea. Privind ȋn urmă, retrăim momente pe care, poate, le-am dorit mai lungi sau altele pe care le dăm uitării; ca și cum am răsfoi o carte, doar că de data aceasta suntem noi ȋn ea. Deși paginile au fost scrise deja, putem avea mereu dorința de-a șlefui un diamant: cu cȃt este mai sculptat, cu atȃt e mai prețios! Ȋn seara sfȃntă de Crăciun bucuria umple toate casele și viețile. Așadar, colindați, lăudați și vă bucurați de lumina adusă la Nașterea Domnului! 


Luisa Ṭuculeanu