Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/179-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
La multe primăveri și ani de împliniri!
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 23, Mai 2015


La multe primăveri și ani de împliniri!
Interviul lunii: Laurențiu Stratan, antreprenor/organizator de evenimente
Embolizarea varicocelului
S.O.S. Alunițele
Bolile cu transmitere sexualǎ
HPV şi sarcina
Beneficiile aerobicului
File de ierbar: Bulbucii de munte, stropi de aur și polen
Locuri de poveste: Humuleștii lui Nică, astăzi
Bisericuța dintre vii
Istanbul: un oraș magnific pe două continente

La multe primăveri și ani de împliniri!

 

 

Crengi ȋnflorite și parfum de viață nouă, izbucniri de glasuri, culori, miresme, bucurie…
Fragmente de lumină, ȋn cioburi de cristale, safir, rubin, bujori de purpură, visare…
Arome delicate, suave, de roze, pastișă irizată de valuri călătoare, păsări cu alb și cer senin ori albatroși imenși, din versuri franțuzești…bătăi de aripi ca-ntr-un vals, plăpȃnde. Sunt doar trăiri ce par desprinse din file de povești, dar e primăvara ȋnsăși ori licărul din ochii celor care iubesc viața. Sunt părți dintr-un ȋntreg, fărȃme și acorduri dintr-o sonată colorată; frȃnturi dintr-un jurnal de călător prin lume-aflat, menit să scoată la iveală tot ce găsește mai frumos pe cale. Şi nu e mult, căci ne-am pornit ȋn luna florilor la drum - al doilea an de “pribegii” frumoase și amintite la porți mănăstirești sau ȋn locuri neasemuite, de portrete, instantanee, impresii…E ȋncă ȋnceputul unui periplu bogat, traseu de străbătut preț  de o floare, mai multe clipe de exuberanță, un munte de lumină prin ramuri adunate de o privire veșnic ȋn căutare de comori.
                                                                                                                       Luisa Ṭuculeanu

Crengi ȋnflorite și parfum de viață nouă, izbucniri de glasuri, culori, miresme, bucurie…Fragmente de lumină, ȋn cioburi de cristale, safir, rubin, bujori de purpură, visare…Arome delicate, suave, de roze, pastișă irizată de valuri călătoare, păsări cu alb și cer senin ori albatroși imenși, din versuri franțuzești…bătăi de aripi ca-ntr-un vals, plăpȃnde. Sunt doar trăiri ce par desprinse din file de povești, dar e primăvara ȋnsăși ori licărul din ochii celor care iubesc viața. Sunt părți dintr-un ȋntreg, fărȃme și acorduri dintr-o sonată colorată; frȃnturi dintr-un jurnal de călător prin lume-aflat, menit să scoată la iveală tot ce găsește mai frumos pe cale. Şi nu e mult, căci ne-am pornit ȋn luna florilor la drum - al doilea an de “pribegii” frumoase și amintite la porți mănăstirești sau ȋn locuri neasemuite, de portrete, instantanee, impresii…E ȋncă ȋnceputul unui periplu bogat, traseu de străbătut preț  de o floare, mai multe clipe de exuberanță, un munte de lumină prin ramuri adunate de o privire veșnic ȋn căutare de comori.                                                                                                                     


Luisa Ṭuculeanu