office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 39, Octombrie 2016


Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea Moldovei
Problemele de sănătate specifice vârstei a treia
Poftele alimentare
Scheme cognitive depresive: dependenţă/ incompetenţă
Soluţii pentru pilozitatea excesivă

Problemele de sănătate specifice vârstei a treia

 

Se spune că dacă copiii tăi au grijă de tine, înseamnă că ai atins succesul în cel mai important domeniu al vieţii. Într-adevăr, grija pentru părinţi trebuie să rămână o prioritate, deoarece odată cu trecerea timpului, problemele de sănătate devin din ce în ce mai frecvente, iar cei dragi au nevoie de o atenție sporită și de vizite regulate la medic. Deși îmbătrânirea este un proces normal, putem să le oferim o îngrijire adecvată, care să amelioreze și să prevină apariția multor probleme asociate cu înaintarea în vârstă.

 

Primele semne ale îmbătrânirii se observă la nivelul pielii, când aceasta își pierde elasticitatea și hidratarea, iar cearcănele devin tot mai vizibile. Pentru a încetini acest proces, se recomandă adoptarea unui stil de viață sănătos și solicitarea ajutorului medicului dermatolog.

 

De asemenea, persoanele în vârstă sunt predispuse la apariția hemoroizilor. Hipertensiunea arterială, slăbirea elasticității pereților venelor din zona rectală, tranzitul intestinal lent, dar și sedentarismul sunt printre cele mai comune cauze ale apariției acestei afecţiuni. Nici varicele nu trebuie neglijate, femeile fiind de patru ori mai predispuse să dezvolte boli varicoase. Varicele apar datorită pierderii elasticității venelor și a circulații sanguine deficitare. Din păcate, aceste boli se manifestă chiar după vârsta de 30 de ani.

 

În cadrul clinicilor Medical On Group Iaşi găsești tratamentele potrivite pentru a-i ajuta pe cei dragi. Apelează la ajutorul specialiștilor noştri! Ne găsești pe strada Sfântul Lazăr, nr 50, etaj 1 sau ne poți contacta la unul din numerele de telefon:

 

Proctoline: 0232 / 261.818,

Varicoline: 0232 / 222.178,

Clinica On: 0232 / 265.551,

Psoremiss: 0232 / 222.178,

Onlinestetic: 0232 / 261.818