office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 38, Septembrie 2016


Interviu: Cristi Iliuţă, somelier Little Texas
Un start de nota 10 la începerea școlii
Psoriazis: cauze și metode de tratament
CT – COMPUTER TOMOGRAFIA
Celulita – duşmanul multor femei
Adaptarea copilului la colectivitate
Paşaport către neuitare
Cȃnd ȋngerii pictează
Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

Psoriazis: cauze și metode de tratament

 

Psoriazisul este o boală dermatologică, cu o incidență de aproximativ 2% în rândul populației din România, întâlnită mai ales la persoanele cu vârste cuprinse între 11 și 45 de ani. Afecţiunea determină regenerarea exagerată a celulelor pielii și apariția unor leziuni la nivelul pielii, în zone precum genunchi, coate, scalp sau mâini. Trebuie reținut că boala nu este contagioasă, însă de cele mai multe ori cei care au această problemă de sănătate sunt marginalizaţi.


Ce determină apariția psoriazisului?


Conform statisticilor, aproximativ 30% dintre persoanele cu psoriazis au o rudă de gradul I cu un diagnostic similar. Printre cauzele care determină apariția bolii se numără şi infecțiile, leziunile la nivelul pielii, alcoolul, fumatul sau expunerea la soare.


Metode de tratament


Clinica Psoremiss din Iaşi oferă tratamente pentru psoriazis unice în România, bazate pe nămoluri din Marea Moartă, fără corticoizi și fără dependență. Totodată, în cadrul Psoremiss vă consultăm pentru orice altă afecțiune dermatologică. 
Apelaţi la ajutorul specialiștilor din cadrul Clinicii Psoremiss pentru a trata eficient psoriazisul și alte afecțiuni dermatologice, prin metode fără durere și fără internare.

 

Ne găsiţi pe strada Sfântul Lazăr, nr 50, etaj 1 sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232 / 222.178 pentru a vă programa la o consultație.