Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/26-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Revelion în Lisabona 2014
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr.8, decembrie 2013


Revelion în Lisabona 2014
Destinaţie culinarǎ: La Folie, Palas Mall Iaşi
Ştefan la Tazlău

Revelion în Lisabona 2014

Agenția de turism Travel 4 You vă propune să vă încheiați acest sfârșit de an într-un cadru mirific, bucurându-vă de un oraș cu o intensă viață culturală. Este vorba despre Lisabona, unul din marile centre culturale europene, cu o serie de muzee interesante care vă pot face vacanța încântătoare.
Lisabona e plină de viață atât în timpul zilei, beneficiind de liniștea din cafenele, orașul explodează însă în timpul nopții în cartierele Alfamo și Bairro Alto, principalele locuri de distractie pline de baruri, cluburi și localuri cu muzica ritmată, africană și braziliană.
Din seria de atracții turistice din capitala Portugaliei am selectat câtevape care le vom descrie încontinuare. Pe lăngă simbolurile orașului precum Turnul Belem sau Podul Vasco da Gama există și alte locuri interesante pe care le puteți descoperi într-o vacanță în Lisabona. Fie că veți vizita Torre de Belem, o adevărata bijuterie a artei manueline, Padrao dos Descobrimentos, un monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei și Praca do Comercio, cea mai mare și mai frumoasă piață din Lisabona sau Biserica Dos Jeronimos unde se află mormântul lui Vasco da Gama, veți fi extrem de încântați de frumoasa Lisboa. Această biserică a fost construită în anul 1502, pe locul unui fost schit, pentru a comemora expediția lui Vasco da Gama spre Indii, în prezent fiind cel mai impresionant simbol al bogației Portugaliei din perioada marilor descoperiri geografice, inclusă în Patrimoniul Universal UNESCO.Dacă alegeți să faceți o excursie la Fatima aveți ocazia să vizitați Obidos, un exemplu clasic de așezare fortificată cu străzi înguste și case albe, în stil mediteranean. Drumul trece prin Nazare, un sat pescăresc  pe malul oceanului, urmând o oprire în Batalha pentru a vizita mănăstirea cu același nume, care datează din secolul al XV lea. Punctul culminant al acestei excursii este centrul religios și de pelerinaj “Fatima”.
Pe lângă vizita la cartierele pitorești din Lisabona: Barrio Alta, Baixa, Alfa nu trebuie să ratați excursia la Sintra–Cabo da Roca-Cascais-Estoril. Aceasta din urmă vă oferă posibilitatea de a vizita Sintra, fosta reședință de vară a familiei regale portugheze unde puteți vizita Palatul Regal - construit în secolul XVIII, a cărei arhitectură a fost inspirată din stilul francez. Se va vizita și Boca del Infierno, o grotă înaltă de  20 de metri, săpată în  stâncă de apele oceanului. La Cascais veți admira renumitul port pescăresc. La intoarcere spre Lisabona treceți prin Estoril, vestita stațiune situată în aproprierea Lisabonei.

Pentru informații suplimentare cu privire la detaliile pachetului cât și referitoare la alte atracții ale frumoasei Lisabona, inclusiv perioada de valabilitate a ofertei vă așteptăm la sediul agenției pentru a vă ajuta să vă decideți unde să petreceți sfârșitul de an 2013!