Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/21-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Roma - oraşul iubirii
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr.9, februarie 2014


În luna lui februarie
Mǎnǎstirea Popǎuţi
Muzeul Maestrului Ion Irimescu
Palatul de pe dealul Cetǎţuii
În liniștea munților
Ioniţǎ Sandu Sturdza
Turist în Europa: Costa Brava
Roma - oraşul iubirii
Sfaturi utile pentru destinaţii exotice!
Destinaţie culinarǎ: Restaurant Rustic - Bellaria

Roma - oraşul iubirii

Fie că alegeţi să vizitaţi Roma de Ziua Îndrăgostiţilor, de 8 Martie sau într-o zi obişnuită, cu siguranţă veţi fi impresionaţi. Roma este un oraş care nu poate fi descris în cateva cuvinte. Deşi funcţionează ca o capitală modernă, plină de viaţă, asemănătoare oricăreia dintre capitalele din Europa, Roma se evidenţiază prin faptul că este un vast muzeu în aer liber. La fiecare colţ dai peste monumente antice. Gazda celui mai mic stat din lume, Vaticanul, Roma are religia în inima sa şi istoria în sufletul său – un oraş care mereu îşi uluieşte şi îşi inspiră vizitatorii.
Agenţia de turism Travel 4 You vă invită de această dată să descoperiţi Oraşul Iubirii, oraşul celor însetaţi de călătorie, artă şi culoare.

Roma – capitala Italiei şi unul dintre cele mai mari oraşe ale Europei este poziţionată în provincia Lazio din Italia. Este cunoscută şi pentru cele şapte coline: Capitoline, Palatine, Viminal, Quirinal, Esquilline, Caelian şi Aventine care au stat la baza clădirii unui oraş simbol al Imperiului Roman.
Centrul istoric al oraşului este recunoscut ca patrimoniu UNESCO, iar Vaticanul este simbolul credinţei, al renaşterii în istoria modernă. Muzeele şi centrele culturale ale oraşului sunt considerate printre cele mai preţioase comori ale lumii şi sunt parte a istoriei europene, dar şi a celei mondiale. Leagăn pentru civilizaţia modernă, alături de Grecia, Italia este recunoscută prin Roma ca parte a culturii universale. Farmecul acestui oraş nu este doar în aspectul cultural pe care-l poartă, dar şi prin partea plină de strălucire a unei lumi moderne.

Oraşul etern, ascunde importante obiective turistice precum: Colosseum şi Piazza Venezia, Phanteonul, Fontana di Trevi – locul unde toate dorinţele se împlinesc prin aruncarea unei singure monede, Forumul din Roma, Piazza Venezzia, Piazza di Spagna şi altele. Un simbol al dragostei eterne este podul Ponte Milvio, cel mai popular loc în care îndrăgostiţii îşi pecetluiesc dragostea prin lacăte de diverse forme. Cheiţele sunt aruncate apoi în apele Tibrului.

Alături de numeroase obiective culturale, în Roma puteţi face shopping la cele mai mari case de modă, vă puteţi pierde în marile centre comerciale şi vă puteţi plimba pe străduţele înguste şi cochete. Deasemenea, puteţi savura deliciile italiene în numeroase restaurante şi taverne.

Vă invităm să descoperiţi Roma, cu farmecul său special combinat armonios cu multă istorie şi rafinament!

Tarifele sunt de la 230 Euro/Persoană pentru un City Break de 8 Martie ce include: bilet de avion dus-întors din Iaşi şi 3 nopţi cazare în hotel de 2*.
Pentru Ziua Îndrăgostiţilor vă propunem un sejur de 8 zile/7 nopţi la tariful de 265 Euro/Persoană, ce include biletul de avion dus-întors din Iaşi şi 7 nopţi cazare în hotel de 2*. Ofertele pot fi personalizate în funcţie de particularităţile clienţilor noştri, atât perioada cât şi durata city break-ului la Roma!

 

Iaşi, Piaţa Unirii, Nr. 6
0232.267.796
www.travel4you.ro