Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/219-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Senior Voyage – Tenerife
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 25, Iulie 2015


Sfântul care aduce ploaia
Interviul lunii: Valy Ilieş
“Injecţia” de frumuseţe
Remodelare corporală pentru mămici
Beneficiile terapiei robot asistate
Pepenele roşu, antioxidantul de serviciu
Destinaţie culinară: Restaurantul Turnul de Apă
Leacuri din grădină: ceaiul de gălbenele
Biserica unui martir
Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț
Cetatea de Scaun a Sucevei
File de ierbar: Să răsară busuioc(ul)…!
Locuri de poveste: La Medeleni…
Frumuseţi de lângă noi: Pietrele vii din Ţara Luanei
Senior Voyage – Tenerife

Senior Voyage – Tenerife


Date plecare: 14.07, 21.07, 11.08, 18.08, 28.07, 04.08, 08.09, 15.09, 22.09, 29.09
Durată: 7 nopţi/8 zile
Tarife de la: 599 €/adult 
Tenerife, cunoscutăși ca Insula EterneiPrimăveri, este o insulădeosebităundevăputețipetrece o vacanță de vis fiindceamai mare, ceamaiînaltă, ceamaipopulatădintreinsulele din ArhipelagulInsulelorCanare, consideratășiunadintrecelemaifrumoaseinsule din lume, fiindșisinguradestinațieeuropeanăunde se poate face plajă tot timpulanului.
AcesteinsuleCanaresuntdeosebitesiunicetocmaidatorităfaptuluică: din punct de vedereadministrativaparţin de Spania, iargeografic de Africa. Insula Fuerteventura estecea care se aflăcelmaiaproape de Africa, la circa 100 km, întimpce Tenerife se găsește la aproximativ 300 km.
Aiciexistădouăelementenaturale care atragdeopotrivăvizitatori: plajelenenumărateșidiferiteuna de cealaltă, de la plaje cu nisipauriu, la cele cu nisipnegruvulcanic; darșivulcanul Teide - unde se aflăceamai mare altitudine din teritoriileSpaniei – peste 3700 m. Priveliștea de susestepurșisimpluamețitoare.
Mai multdecatatât, din punct de vedereadministrativInsuleleCanaresuntîmpărţiteîndouăprovinciispaniole: Provincia Santa Cruz de Tenerife de care aparținTenerife, La Gomera, El Hierroși La Palma, șiProvincia Las Palmas de Gran Canaria de care aparțin Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria.Fiindîn Tenerife putețivizitaoricaredintreacesteinsuleîntr-o excursieorganizată de o zi.
Celmaiînaltpunct de peinsuleleCanare, care de faptesteşicelmaiînaltpunct din Spania, este Pico del Teide care are 3718 metri. Vârfulmunteluiesteacoperit de zăpadătimp de maimultesăptămâniîntimpul “iernii”întimpcepeplajele de peparteasudicăturiştii se bucură detemperaturi de 25 - 28 grade Celsius. 
Ofertapropusă de agențianoastră la tariful de 599 euro/adult, estevalabilăpentruurmătoareleservicii: biletavioncursă charter București-Tenerife Sud-București; transfer aeroport-hotel-aeroport; 7 nopțicazare la hotel 4*; pensiunecompletă + 1 pahar de apăși vin la masă; excursieoptională 1/2 zi Puerto de la Cruz; asistențăturisticăpentruîntreagaperioadă.
Serviciineincluse: taxe de aeroport 125 euro/persoană;asigurareamedicală de călătorie; asigurareastorno; taxe de intrare la obiectiveturistice; programeopționale.
Hotelulîn care vor fi asigurateserviciile de cazareesteBe Live Experience Orotava 4*șieste situate înorașulturisticPuerto de la Cruz, la 200 m față de plajășiînapropiere de grădinaSitioLitreșibazinele cu apăsărată Lago Martianez.
Categorie camera: Standard Room
Masa: Pensiunecompleta
Nu ratațiexcursiileopționale: turulinsulei, Santa Cruz capitala - munţiiAnaga – SatulTaganana, parculLoro, Castelul San Miguel, Isla de la Gomera, printreinsule cu barca, întreinsule cu avionulșiexcursiamaritimă. Fiecareexcursievăvaîncântașivăvaajutasădescoperițifarmeculinsulei Tenerife.

Date plecare: 14.07, 21.07, 11.08, 18.08, 28.07, 04.08, 08.09, 15.09, 22.09, 29.09

Durată: 7 nopţi/8 zile Tarife de la: 599 €/adult 


Tenerife, cunoscută și ca Insula Eternei Primăveri, este o insulă deosebită unde vă puteți petrece o vacanță de vis fiind cea mai mare, cea mai înaltă, cea mai populată dintre insulele din Arhipelagul Insulelor Canare, considerată și una dintre cele mai frumoase insule din lume, fiind și singura destinație europeană unde se poate face plajă tot timpul anului.


Aceste insule Canare sunt deosebite si unice tocmai datorită faptuluică din punct de vedere administrativ aparţin de Spania, iar geografic de Africa. Insula Fuerteventura este cea care se află cel mai aproape de Africa, la circa 100 km, în timp ce Tenerife se găsește la aproximativ 300 km. Aici există două elemente naturale care atrag deopotrivă vizitatori: plajele nenumărate și diferite una de cealaltă, de la plaje cu nisipauriu, la cele cu nisip negru vulcanic; dar și vulcanul Teide - unde se află cea mai mare altitudine din teritoriile Spaniei – peste 3700 m. Priveliștea de sus este pur și simplu amețitoare.


Mai mult decat atât, din punct de vedere administrativ Insulele Canare sunt împărţite în două provincii spaniole: Provincia Santa Cruz de Tenerife de care aparțin Tenerife, La Gomera, El Hierroși La Palma, și Provincia Las Palmas de Gran Canaria de care aparțin Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria.


Fiind în Tenerife puteți vizita oricare dintre aceste insule într-o excursie organizată de o zi. Cel mai înalt punct de pe insulele Canare, care de fapte ste şi cel mai înal tpunct din Spania, este Pico del Teide care are 3718 metri. Vârful muntelui este acoperit de zăpadă timp de mai multe săptămâni în timpul “iernii în timp ce pe plajele de pe partea sudică turiştii se bucură de temperaturi de 25 - 28 grade Celsius. 


Oferta propusă de agenția noastră la tariful de 599 euro/adult, este valabilă pentru următoarele servicii: bilet avion cursă charter București-Tenerife Sud-București; transfer aeroport-hotel-aeroport; 7 nopți cazare la hotel 4*; pensiune completă + 1 pahar de apă și vin la masă; excursie optională 1/2 zi Puerto de la Cruz; asistență turistică pentru întreaga perioadă.


Servicii neincluse: taxe de aeroport 125 euro/persoană; asigurarea medicală de călătorie; asigurarea storno; taxe de intrare la obiective turistice; programe opționale.


Hotelul în care vor fi asigurate serviciile de cazare este Be Live Experience Orotava 4* și este situat în orașul turistic Puerto de la Cruz, la 200 m față de plajă și în apropiere de grădina Sitio Litre și bazinele cu apă sărată Lago Martianez. Categorie camera: Standard Room Masa: Pensiune completă.


Nu ratați excursiile opționale: turul insulei, Santa Cruz capitala - munţii Anaga – Satul Taganana, parcul Loro, Castelul San Miguel, Isla de la Gomera, printre insule cu barca, între insule cu avionul și excursia maritimă. Fiecare excursie vă va încânta și vă va ajuta să descoperiți farmecul insulei Tenerife.


Travel 4 You

Iaşi, Piaţa Unirii, Nr. 6

0232.267.796

www.travel4you.ro