office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 33, Aprilie 2016


Interviul lunii: PhD. Dr. Ioan Sorin Stratulat
Diabetul zaharat gestațional - o boală pentru două generații
TERAPIA TECAR
Stop ATCP!
Cai, zâmbet şi terapie - Centrul de Hipoterapie și Echitație „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”
Beneficiile legumelor de primăvară
Hipnoza un lucru real sau o ficţiune?
Carte: "Jurnalul unei fete greu de mulţumit" de Jeni Acterian
Mănăstirea din poiana pustnicilor
Casa argintarului din Bistriţa
Castelul Cantacuzino din Buşteni

TERAPIA TECAR

Modalitate avansată şi inovatoare ce schimbă abordarea terapeutică printre procedurile fizicale aplicate în reabilitarea medicală.

Utilizată în multe părţi ale lumii, Italia fiind ţara unde s-au desfăşurat foarte multe studii în clinici private sau spitale publice şi federaţii sportive, care i-au arătat beneficiile terapeutice, ce nu pot fi realizate cu echipamentele convenţionale.

Rezultatele excelente obţinute în ceea ce privește timpii de recuperare, combinate cu ușurința în utilizare a echipamentului, ne permit să o aplicăm cu încredere, aceasta oferindu-ne complexitate, versatilitate şi avantaje terapeutice ce nu pot fi realizate cu aparate convenţionale.

O terapie neinvazivă, antialgică, antiinflamatorie și regenerativă. Această procedură înjumătățește timpul de recuperare, fiind o necesitate fundamentală pentru recuperarea sportivilor profesioniști, sector în care este folosită cu foarte bune rezultate.

Efectele terapiei sunt rapide prin:

  • stimularea metabolică, care duce la accelerarea procesului de vindecare a țesutului muscular lezat;
  • se previne formarea unui țesut fibros cicatriceal și se obține o refacere rapidă și complete a fibrelor musculare chiar și în leziuni severe;
  • creșterea macro și microcirculației locale, cu efecte antiinflamatorii și resorbtive, cu stimularea chiar și a drenajului limfatic;
  • acțiunea asupra receptorilor de durere periferici, având astfel și un efect analgezic.

În centrul de recuperare medicală şi sportivă Nova Vita, există o vastă experienţă privind leziunile muscolotendinoase prin terapia cu TECAR, cu rezultate superioare tuturor terapiilor utilizate până în prezent în tratamentul acestui tip de leziune.

Indicațiile terapiei TECAR:  în tratamentul leziunilor tenomusculare, dar și în tratamentul multor afecțiuni acute sau cronice ale sistemului musculo-articular.

 

CENTRUL MEDICAL NOVA VITA

Str. Liviu Rebreanu, nr. 29A,

Tîrgu Mureş, Jud. Mureş, România,

Recepţie: Tel. +40 (0) 0265 - 260.460, +40 (0) 0735 - 701.711

 E-mail: receptie@nova-vita.ro