Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 22

Notice: Undefined offset: 0 in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23

Warning: getimagesize(poze/95-) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/brancher/public_html/articol.php on line 23
Zbor de fluturi prin copaci stropiți de verde
office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr.15, August 2014


Zbor de fluturi prin copaci stropiți de verde
Mănăstirea dintre brazi
Casa din grǎdina cu poveşti
Un pǎr mai sǎnǎtos
Bronzul şi alimentaţia
Mofete și efecte
Ochelarii de soare și sănătatea
Casa cu vioară și pridvor de lemn vopsit
Gustul regal al prăjiturilor de altădată
Castelul din piatră roșie
Petrece un sejur de neuitat ȋn țara piramidelor
Lefkada-o destinaţie de vis!

Zbor de fluturi prin copaci stropiți de verde

 

Vremea domolită din august te ȋndeamnă la călătorii și cugetări de aur. Ȋn această perioadă natura se schimbă treptat cu altă haină și pare-se că deschide calea pentru venirea toamnei ȋncărcate. Ȋn acordul cu mersul firesc al lucrurilor și ȋn calendarul de ȋnceput al lunii este Schimbarea la Față, care ne aduce nimbul de strălucire și lumină necreată a chipului dumnezeiesc. Fiind sfȃrșit de vară, e firesc să plutească ȋn aer un parfum dulceag și diluat de flori ȋn sticluțe cochete, ce va fi ȋnlocuit de miresme fine cu stropi de tufănele și vii bogate ȋn culori. Dar pȃnă atunci, ne mai simțim ușori ca niște fluturi sau veseli ca o rază de soare alergȃnd printre ramuri de copaci pletoși de-atȃta verde, atȃta dor de viață și nesaț de adiere lină.
                                                                                                           Luisa Ṭuculeanu

Vremea domolită din august te ȋndeamnă la călătorii și cugetări de aur. Ȋn această perioadă natura se schimbă treptat cu altă haină și pare-se că deschide calea pentru venirea toamnei ȋncărcate. Ȋn acordul cu mersul firesc al lucrurilor și ȋn calendarul de ȋnceput al lunii este Schimbarea la Față, care ne aduce nimbul de strălucire și lumină necreată a chipului dumnezeiesc. Fiind sfȃrșit de vară, e firesc să plutească ȋn aer un parfum dulceag și diluat de flori ȋn sticluțe cochete, ce va fi ȋnlocuit de miresme fine cu stropi de tufănele și vii bogate ȋn culori. Dar pȃnă atunci, ne mai simțim ușori ca niște fluturi sau veseli ca o rază de soare alergȃnd printre ramuri de copaci pletoși de-atȃta verde, atȃta dor de viață și nesaț de adiere lină.                                                                                                       

 

   Luisa Ṭuculeanu