office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr.3, iulie 2013


Insula Sfântului Nectarie
Croaziera - alegerea ideală pentru vacanţă

Croaziera - alegerea ideală pentru vacanţă

Croazierele au reputaţia unor vacanţe sofisticate, destinate celor bogaţi. Şi totuşi, acest mit începe să se destrame în clipa în care clienţii Cliven Turism solicită o ofertă şi constată că o croazieră nu este mai costisitoare decât un sejur de şapte zile în străinătate. În plus, ideea de croazieră i se potriveşte oricui: proaspăt căsătoriţilor, celibatarilor, familiştilor, cuplurilor, grupurilor de prieteni etc. Aşadar, ce mai astepţi pentru a-ţi rezerva şi tu un loc pe un vas de croazieră?


În ceea ce priveşte costurile, trebuie să ştiţi că o astfel de croazieră este o vacanţă ”all inclusive”. Preţul total include cazarea în cabine, toate mesele şi gustările de la bord, transportul, divertismentul, accesul la piscine şi alte spaţii amenajate. Mai mult de atât, ultimele modele de nave de croazieră au la bord casino-uri, saune, centre de fitness, magazine, biblioteci, teatre, cinema, piscine în interior şi în aer liber, piste de bowling, patinoare, facilităţi pentru practicarea alpinismului, terenuri de golf în miniatură, terenuri de baschet şi de tenis. Altfel spus, un singur preţ acoperă cazarea, masa şi distracţiile de tot felul.Există multe motive să alegi o croazieră. Din acest punct de vedere, confortul primează. Cabinele de lux, serviciile spa sunt doar câteva din garanţiile că poţi să te relaxezi cât mai bine în timpul unei croaziere, aşa încât pasagerii de la bord să se poată bucura de toate facilităţile unui “hotel” plutitor de lux. Bucatele sunt-şi ele  la înălţime. Unele persoane aleg să călătorească cu vaporul doar pentru meniul variat, presărat cu delicatese apetisante. Se prepară atât feluri internaţionale populare precum pizza, cartofi prăjiţi cu friptură, paste etc., cât şi bucate exotice.Spectacolele, serile de karaoke, dar mai ales petrecerile sunt o ocazie bună de a socializa.  Pe de altă parte, poţi să faci o excursie cu submarinul sau să înoţi cu delfinii, să practici snorkeling, scufundări etc.


Există zeci de tipuri de croaziere şi infinite posibilităţi de petrecere a timpului liber, inclusiv croaziere cu tematici diferite pentru pasionaţii unui anumit gen musical, pentru iubitorii de ciocolată, pentru iubitorii de sporturi de apă… chiar şi pentru pasionaţii de şah. Tu ce preferinţe ai? Varietatea există şi la nivel de familie, astfel că doamnele se pot relaxa cu un cocktail şi o revistă la marginea piscinei, adolescentul familiei poate socializa şi se poate distra la petreceri nocturne, cei mici au ocazia să se joace cât e ziua de lungă în locurile special amenajate, în timp ce bǎrbaţii pot practica sporturi sau pot sǎ-şi încerce norocul în cazinoul de pe vas. Cu alte cuvinte, croazierele sunt reţeta vacanţelor fericite în familie!


Pe de altă parte, dacă amintirea Titanicului persistă în memoria ta, trebuie să ştii că astfel de nave de călătorie sunt printre cele mai sigure mijloace de transport din lume, iar pentru cele mai prăpăstioase scenarii o să adaugăm că da, există suficiente bărci de salvare pentru toată lumea! În fond, poţi să faci înconjurul lumii cu un singur bagaj!

Detalii pe www.firstminute.ro