office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 57, Aprilie 2018


Secretul longevităţii se află în intestin. Experimentul cu probiotice care au prelungit viaţa cu 60%
Mușețelul este un dușman declarat în lupta cu cancerul
Tumorile benigne ale sânului
O tehnică revoluţionară a restabilit vederea a doi pacienţi!
Bolile reumatice
Boala Alzheimer – cea mai frecventă formă a demenței
164 de ani de la naşterea lui Anghel Saligny
Ce să mâncăm înainte şi după sport pentru a slăbi?
Astenia de primăvară și simptomele ei
5 ceaiuri care pot combate alergiile

Mușețelul este un dușman declarat în lupta cu cancerul

 

Mușețelul este un dușman declarat în lupta cu cancerul
Persoanele care preferă să bea seara un ceai, seara, înainte de culcare, este bine să aleagă muşeţelul. Acesta este sfatul pe care ni-l dau cercetătorii americani de la Universitatea din Ohio.
Recomandarea acestor specialişti americani se bazează pe o descoperire foarte importantă: muşeţelul, o plantă atât de populară pe tot mapamondul, pe lângă virtuţile calmante şi digestive, are şi o acţiune certă anti-cancer.
Cercetătorii americani au descoperit că muşeţelul conţine o substanţă valoroasă-apigenina, un compus chimic care împiedică înmulţirea celulelor canceroase.  Mai mult, sub influenţa apigeninei, celulele canceroase devin mai sensibile la medicamente. Efectul administrării acestui ceai este vizibil îndeosebi în cazul cancerului de sân, ale cărui celule sunt recunoscute pentru longevitatea şi pentru rezistenţa lor la medicamente.
Totodată, cercetătorii ne mai dau o veste foarte bună: apigenina se găseşte şi în compoziţia altor plante, cum ar fi : pătrunjelul, menta, ţelina şi oregano. De aceea, pentru a ne bucura de o sănătate de fier, este bine să includem în dieta cotidiană și aceste plante.Persoanele care preferă să bea seara un ceai, seara, înainte de culcare, este bine să aleagă muşeţelul. Acesta este sfatul pe care ni-l dau cercetătorii americani de la Universitatea din Ohio.

 


Recomandarea acestor specialişti americani se bazează pe o descoperire foarte importantă: muşeţelul, o plantă atât de populară pe tot mapamondul, pe lângă virtuţile calmante şi digestive, are şi o acţiune certă anti-cancer. Cercetătorii americani au descoperit că muşeţelul conţine o substanţă valoroasă - apigenina, un compus chimic care împiedică înmulţirea celulelor canceroase.

 

Mai mult, sub influenţa apigeninei, celulele canceroase devin mai sensibile la medicamente. Efectul administrării acestui ceai este vizibil îndeosebi în cazul cancerului de sân, ale cărui celule sunt recunoscute pentru longevitatea şi pentru rezistenţa lor la medicamente.

 


Totodată, cercetătorii ne mai dau o veste foarte bună: apigenina se găseşte şi în compoziţia altor plante, cum ar fi : pătrunjelul, menta, ţelina şi oregano. De aceea, pentru a ne bucura de o sănătate de fier, este bine să includem în dieta cotidiană și aceste plante.