office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Descoperă noul site al revistei Branché! www.revistabranche.ro

Pensiuni IASI

Pensiunea Aristocrat***

Iasi, Sos. Bucium, 61 0232.450.000 www.pensiunearistocrat.ro

Pensiunea-Restaurant  ARISTOCRAT ofera  clientilor varianta  ideala intre cazare si masa, prin imbinarea perfecta a tuturor facilitatilor. Camere spatioase, mobilate superb, internet wireless in toata pensiunea,  terasa, gradina de vara, sauna si piscina ( in curand) , parcare proprie.
Pensiunea are o capacitate de cazare de 19 locuri - dispuse in 9 camere. Dintre acestea, cinci sunt cu pat matrimonial si pot fi rezervate in regim single sau double, doua sunt cu 2 paturi individuale si pot fi rezervate in regim twin, iar doua camera sunt cu un pat dublu si un pat single si poate fi rezervata pentru 1, 2 sau 3 pers.
Facilitatile pensiunii: internet wireless, room service, sala de mese, seif la receptie, gratar/barbeque, RENT-A-CAR, servicii de secretariat oferite gratuit (fax,imprimanta,scanner) plasma in restaurant, parcare proprie 20 de locuri, restaurant 120 locuri, gradina de vara 60 de locuri, cafe bar 20 de locuri, terasa 40 de locuri, restaurantul poate fi usor transformat in sala pentru  video conferinte cu video proiector si ecran de 4 mp.
Toate camerele pensiunii sunt de nefumatori (exista zona speciala pentru fumatori).
Facilitatile camerelor: internet wi-fi, seif, incalzire centrala, aer conditionat individual , baie cu dus si hidromasaj , minibar, TV color , antena satelit.
Oferim clientilor nostril servicii de menajerie gratuit (spalat si calcat diverse efecte civile).

Facilitati cazare:


Facilitati camera:

Aer conditionat
Baie în cameră
Localizarea pe harta

Formular pentru rezervari direct de la proprietar!


Nume si prenume:
Localitatea:
Telefon:
E-mail:
Nr.Persoane:
Nr.Camere:
Data Check-in: Nr. Nopti cazare:
Informatii suplimentare