office@branche.ro       0727.340.355      0752.120.726

Branché Nr. 50, Septembrie 2017


Efectele terapeutice ale miezului de pomelo
Setea și rinichiul
Presiunea atmosferică și durerile articulare
Încep şcolile: ce facem să avem copii sănătoşi fizic şi emoţional
Cum ajungem să uităm de noi?
Gelozia apare atunci când dragostea intră la închisoare
Somnul ajuntă la slăbit!
Cuişoarele, proprietăţi terapeutice

Efectele terapeutice ale miezului de pomelo


Vitamina C conținută de Pomelo ajută la o mai bună absorbţie a fierului în sânge și de aceea contribuie la prevenirea anemiei.


Totodată, Vitamina C din compoziția fructului combate infecţiile urinare și ajută la creşterea acidităţii din urină, reducând numărul bacteriilor din tractul urinar.


Pomelo îmbunătăţeşte sistemul imunitar și protejează organismul de virusurile responsabile de virozele din sezonul rece.


Aportul sporit de potasiu, dar și pectina din compoziția fructului reglează tensiunea arterială și menține inima sănătoasă a consumatorilor acestui fruct.


Sucul de Pomelo are puterea extraordinară de a vindeca ţesuturile deoarece activează enzimele responsabile de producerea colagenului, acea proteină care tonifică pielea şi îi păstrează elasticitatea.


Consumul de Pomelo previne sângerarea gingiilor şi întărește rădăcina dinţilor, ajutându-ne să avem o dantură puternică şi sănătoasă.


Pomelo este o sursă foarte bună de calciu, menține densitatea osoasă și ne protejează articulațiile.


Fibrele din Pomelo combat constipația și balonarea. De asemenea, fructul are puține calorii (35 calorii la 100 g), este foarte sățios şi arde grăsimile.